Cautare

Programul Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu”, pentru primele zile ale lunii iunie

Programul Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu”, pentru primele zile ale lunii iunie 2017

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” informează publicul nemţean că personalul instituţiei beneficiază, conform prevederilor legale, de zile libere în perioada 1-2, respectiv 5 iunie.

Aşadar, în acest interval, publicul poate beneficia doar de serviciile pe care biblioteca le oferă de la distanţă (consultarea cataloagelor on-line şi lectura publicaţiilor digitizate din Fondul documentar „G. T. Kirileanu”).
Utilizatorii sunt aşteptaţi să revină la bibliotecă, pentru a accesa toate serviciile pe care le oferă instituţia de cultură nemţeană, începând cu data de 6 iunie. Responsabilii bibliotecii precizează, de asemenea, că în perioada 6-13 iunie, pentru recuperarea timpului de muncă corespunzător zilei de 2 iunie, programul se va prelungi cu 1 oră, respectiv 8.00-19.00.
Ziua de 1 iunie va fi însă marcată, în mod special, printr-un program dedicat celor mici, organizat în parteneriat cu Asociaţia “Nisi” Art Piatra-Neamţ, ce se va desfăşura în cadrul mai amplu al evenimentelor ce vor avea loc pe Platoul “Curtea Domnească”, în intervalul orar 11.00 - 15.00.