Cursuri - Evenimente experiențiale de comunicare pentru elevi

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește două cursuri de comunicare organizate în parteneriat cu Asociația pentru Dezvoltare și Învățare Experiențială, menite să sprijine dezvoltarea abilităților de comunicare, după cum urmează:

1. SPEECH GAME 3.0 – Curs experiențial de public speaking pentru adolescenți:
– Perioada: 31 ianuarie – 12 aprilie 2024
– Durată: 8 ședințe a câte 1,5 ore, miercurea
În cadrul acestui curs, adolescenții vor avea oportunitatea de a-și dezvolta curajul de a vorbi coerent în public și de a-și structura eficient discursurile printr-un program interactiv de 8 ședințe. Grupa este restrânsă la maxim 10 participanți pentru a asigura o experiență personalizată și eficientă.
2. Atelier de comunicare eficientă și încredere în sine pentru copii (8-11 ani):
– Data: Vineri, 2 februarie 2024
– Interval orar: 16:00 – 18:00
Copiii sunt invitați să participe la un atelier practic ce explorează diversele forme de comunicare și îi ajută să dobândească încredere în sine, gestionând eficient emoțiile în interacțiunile cu ceilalți. Grupa este limitată la 15 participanți pentru a asigura o implicare personală în activități.
Aceste evenimente vor fi facilitate de Mihai Parfeni, trainer și speaker licențiat și master în comunicare, cu experiență și certificări în domeniul public speaking-ului.
Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0740.823.278, iar înscrierea se face prin completarea formularelor de înscriere aferente fiecărui curs:
1. SPEECH GAME 3.0 – Curs Experiențial de Public Speaking pentru Adolescenți:
https://forms.gle/ZF2Nvwz96ptzK5s76
2. Atelier de comunicare eficientă și încredere în sine pentru copii (8-11 ani):
https://forms.gle/1HDzBr54BgkP9apcA

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu Neamț“

este continuatoarea unor vechi tradiţii de lectură publică în judeţul Neamţ. Astfel, din articolul publicat de Constantin Turcu în Anuarul Liceului „Petru Rareș“ pe anul 1933-1934 (pp. 159-169), intitulat „Biblioteca Liceului din Piatra-Neamț“, aflăm că „Cea dintâi bibliotecă, despre care am găsit urme, este Biblioteca pentru învățătura poporului Român, înființată, după toate probabilitățile, în anul 1869.“

Abonare la newsletter

Înscrieți-vă pentru a primi e-mail pentru cele mai recente informații.